Despre noi

Înființarea Asociației a venit pe fondul unei nevoi concrete identificate în “teren” de către membrii fondatori : școală de masă are nevoie de sprijin; rolul de profesor are nevoie de consolidare și resurse adecvate; părinții din ziua de azi au nevoie de repere noi și de adaptabilitate la contextul actual. Toatea acestea pentru a sprijini Clientul permanent al Asociației Proacta Edu – COPILUL!

Asociația Proacta Edu sprijină copiii în mod direct prin programe adaptate vârstelor, nevoilor și contextului în care se află aceștia!

Asociația Proacta Edu sprijină copiii în mod indirect printr-o mare atenție acordată consilierii de calitate, atât pentru părinții, cât și  pentru profesorii din viața lor.  

Asociația Proacta Edu sprijină copiii prin parteneriate cu organizații ce pot adopta schimbări  în ceea ce privește îmbunătățirea mediului în care copiii cresc și sunt educați. Propunerile au la baza cercetare și aducerea la aceeași masă a specialiștilor cu reprezentanți ai autorităților.

Asociația Proacta Edu sprijină copiii prin promovarea unor Valori asumate și clare în tot ceea ce inteprinde: accesul la educație de calitate si dreptul la o viata sanatoasa pentru toți și fiecare!


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close