Despre noi

Înființarea Asociației a venit pe fondul unor nevoi concrete identificate în “teren” de către membrii fondatori : școala de masă are nevoie de sprijin, rolul de profesor are nevoie de consolidare și resurse adecvate; părinții din ziua de azi au nevoie de repere noi și de adaptabilitate la contextul actual. Toatea acestea pentru a sprijini principalul beneficiar al Asociației Proacta Edu – COPILUL!

Asociația Proacta Edu sprijină copiii în mod direct prin programe adaptate vârstelor, nevoilor și contextului în care se află aceștia!

Asociația Proacta Edu sprijină copiii în mod indirect printr-o mare atenție acordată consilierii de calitate, atât părinților, cât și profesorilor lor.  

Asociația Proacta Edu sprijină copiii prin parteneriate cu organizații care pot adopta schimbări  în ceea ce privește condițiile propice mediului în care copiii cresc și sunt educați. Propunerile sunt create în urma întâlnirilor la aceeași masă cu specialiști în domeniu și reprezentanți ai autorităților.

Asociația ProActa Edu sprijină copiii prin promovarea unor valori asumate și clare în toate acțiunile întreprinse privind accesul la o educație de calitate.

Share