Despre

Asociația Proacta EDU

Asociația Proacta EDU a luat naștere în anul 2018, ca o continuare firească a experienței acumulate în psihologie și formare, dar și a celei de părinți activi cu dorința de implicare în armonizarea relației școală-familie, în beneficiul copiilor.

Considerăm că, educația este temelia oricărei societăți puternice și am ales să contribuim cu programele noastre la crearea unui mediu de învățare dinamic și integrativ. Suntem specializați în construirea și consolidarea relațiilor cu ajutorul resurselor umane. Astfel, ne asigurăm că rolul fiecăruia – fie el educativ sau de altă natură – este clar conturat și asumat, iar funcționalitatea este dată de buna colaborare a tuturor actorilor implicați.

Asociația Proacta EDU oferă programe naționale pentru școală și familie, suport psihologic și sprijin social pentru comunități, și inițiative și strategii de schimbare prin educație.

Programele noastre naționale pentru școală și familie sunt centrate pe beneficiarii finali ai procesului de educație – copiii, evidențiind rolul părinților și al cadrelor didactice în demersul formativ.

Inițiativele și strategiile de schimbare prin educație vizează fluidizarea comunicării și relaționării dintre instituțiile statului și mediul privat, cu accent pe reziliență și asertivitate.

Asociatia – Infografic

Misiune: Să ne implicăm activ pe plan social, dezvoltăm și pilotăm inițiative și strategii pentru armonizarea relațiilor și schimbare prin învățare continuă.

Viziune: Să fim asociația care deschide calea către comunicarea asertivă și atitudinea pozitivă față de procesul de dezvoltare personală, prin programe de formare care susțin o relaționare sănătoasă între nevoile sociale, cadrul legislativ, instituțiile statului și mediul privat.

Valori: integritate, implicare, empatie, solidaritate, profesionalism

Echipa

Schimbare prin educație și educație prin acțiune!

NICOLETA Călugăreanu

Președintele Asociației
Psiholog, Formator, Psihoterapeut

RĂZVAN ADRIAN Călugăreanu

Vicepreședintele Asociației

IRINA
Ștefănescu

Mentor & Coach

MIHAI Ion

IT Support

IOANA Ghițescu

Aquisitions Manager

Formatori

Pentru asta trebuie sa dezvoltam mai multe chestii: custom post Formator + sablon afisare + hartă interactivă.

Ambasadori PPA

Pentru asta trebuie sa dezvoltam mai multe chestii: custom post Formator + sablon afisare + hartă interactivă.

Daca datele conicid ca si la Formator putem dezvolta aceasta zona in una singura .

Povești de succes