Echipa

Albert Nicoleta Larisa – Preşedinte Fondator

Despre mine, Albert Nicoleta Larisa, mai pe scurt, Nicoleta: sunt psiholog, psihoterapeut în psihodramă clasică şi formator, dar ocupaţia permanentă este de mamă. Sunt mamă a patru copii de 3, 7, 12 şi 21 de ani . Am experienţă vastă şi din “teren” in ceea ce priveşte relaţia şcoala – familie : de peste 12 ani initiez proiecte educaţionale, îmbinând pasiunea mea pentru lucrul direct cu clienţii, dar şi pentru anteprenoriat social – educaţional. Aşa cum spune şi sloganul Asociaţiei pe care am infiinţat-o: “susţinem şcoala şi familia de dragul copiilor!”.

Raluca Olariu – Responsabil Activităţi Administrative şi Recreative

Sunt Raluca Olariu – pedagog,  trainer şi facilitator de activităţi recreative pentru copii şi adulţi. De 6 ani susţin ateliere de creaţie şi ateliere de jocuri socio-educative pentru copii. Rolul meu aici este de a asigura desfăşurarea optimă a proiectelor din punct de vedere administrativ, dar şi de a realiza proiecte de activităţi non-formale pentru copii.

Parteneri şi colaboratori

Angela Ionescu

Lector Univ. Dr. – cadru didactic asociat la U.N.A.T.C I.L. Caragiale Bucureşti unde susţine curs şi seminar de Psihodramă. Este Psihoterapeut principal autonom la Cabinet Individual de psihologie Ionescu Angela; Este Formator-supervizor la Asociaţia Română de Psihodramă unde susţine cursuri teoretice, formare de abilităţi practice de psihodramă, supervizare. Susţine work-shop-uri de psihodramă, organizează activităţi şi evenimente în cadrul ARPsic

Daniela Simache

Psihoterapeut certificat în Analiză Tranzacţională (CTA-P) –Dr. Daniela Simache este psihoterapeut (CTA-P), psiholog clinician principal (supervizor), trainer CNFPA și formator în domeniul prevenirii și terapiei dependențelor. A participat la traininguri și formări în terapia cognitiv-comportamentală, gestalt terapie și terapie integrativă. Lucrează cu adolescenți și adulți, în format individual, de cuplu și de grup. Are experiență de 20 ani ca psiholog în ONG-uri, în sistemul medical de stat și apoi în practică privată, precum și 15 ani de experiență în activitatea de cercetare și 5 ani ca asistent universitar. Este doctor în psihologie cu teza “Aspecte ale comunicării la tinerii consumatori de droguri” (2009) și autoare (singură sau în colaborare) a mai multor lucrări și comunicări științifice despre comunicare și integrare socială, educație alternativă, marginalizare și devianță. În octombrie 2008 a înființat împreună cu Sorina Vrană clinica ESENTIAL PSY. Este membră a comunității AT din 2002. A participat la diferite activități și proiecte ale ARAT (Saloanele Naționale de Psihologie 2005-2007, conferințe naționale, Comisia Profesională ARAT 2015-2017, reprezentare la Comisia Profesională a FRP, etc). Stilul său de lucru este bazat pe principiile din AT relațional și pe Școala redeciziei. Practica sa profesională este concentrată pe creșterea conștientizării asupra autonomiei și capacității de autodeterminare a fiecărei persoane. Consideră relația client-terapeut drept cel mai important vehicul al schimbării.

Sorina Vrană

Psiholog, Psihoterapeut în formare Analiza Tranzactionala, Educator parental “Circle of Security” International, NLP Practitioner; Competenţele profesionale includ: Consiliere şi psihoterapia copilului şi adolescentului, moderator “Teatru Forum” în consilierea adolescenţilor. Consiliere şi psihoterapie sistemică: cuplu, copil, familie. Evaluare psihologică în domeniile educaţional, organizaţional, transporturi.

Paraschiva Căpraru

Psihoterapeut în Psihodramă Clasică certificat de Asociaţia Română de Psihodramă Clasică, Certificat în Sociodramă şi Actions Methods, Formator acreditat CNFPA, Psiholog acreditat CAS++, în formare ca psihoterapeut în psihanalitică a copilului, adolescentului şi adultului. În prezent este Trainer la Clubul Colibris/Asociaţia Geomedia unde susţine ateliere demonstrative şi proiectul Joc şi Poveşti pentru Părinţi isteţi. Pregateşte, susţine şi evaluează

Anabela Hani

Psiholog, absolvent al Facultății de Sociologie-Psihologie.  Este Psihodramatist – absolvent al Asociației Române de Psihodramă Clasică, Facilitator de sociodramă și metode de acțiune – certificat de British Psychodrama Association prin Sociodrama Centre România, Specialist în activitatea de Coaching – certificat ANC și membru ARC Pro (Asociația Română pentru Coaching Profesionist), Trainer – certificat ANC în Formare de Formatori, 10 ani de experiență în design și training pentru programe de formare profesională, consultanță şi dezvoltare personală (grupuri și individual) şi peste 50 de lucrări și articole de specialitate. În rolul de trainer şi facilitator, a introdus treptat în programele de formare, cu efect asupra dezvoltării personale sau profesionale, diverse aplicaţii bazate pe metodele de acţiune. Argumentul forte care recomandă folosirea metodelor de acţiune în programele educaţionale pentru adulţi este învăţarea din experienţa provocată în grup. Metodele de acţiune pot constitui un vehicul pentru un număr de direcţii şi funcţii educative. În primul rând este recunoscut faptul că oamenii învaţă mai bine acţionând, prin intermediul unui mod experienţial de educaţie. Rolul ei este acela de a crea, pentru fiecare individ și grup, un spațiu de întâlnire autentică, emoțională, umană, în care fiecare persoană devine spontană și creativă, găsește soluții, își dezvoltă aptitudini și adoptă noi atitudini față de lume și viață.

Tatiana Vatamaniuc

  • Licentiat in Psihologie, Master in Advocacy si Schimbari Sociale, Formator, Manager Proiect

Olivia Podobea  – Braşov

Mentor, formator şi Director General al S.C. Solve Perform SRL. A obţinut certificarea de formator CNFPA România in anul 2011. Este profesor de lb engleză şi învăţător. A înfiinţat Compania din dorinţa de a oferi servicii de recrutare şi training către sistemul de învăţământ privat din Bucureşti şi din ţară, deschizand apoi şi divizia de recrutare şi training non-educaţionale precum şi traininguri de lb engleză. Dintre proiectele cu impact in educaţie amintim: Teacher Trainings – Bell Bucharest, Educational Center, FasTrackids, English Kids, Genesis Collegiate, Sigma Publishing House; Belbin Team Roles Profiling and Team; Development Training for Academia Română pentru copii, Bucharest. Livrarea conţinuturilor din cursul de antreprenoriat – iniţiere “Vreau să fiu antreprenor” pentru 13 grupe, 180 cursanţi 

Gabriela Dima

Este Conferenţiar Universitar Doctor la Universitatea Transilvania din Braşov. Lector Univ. Titular în cadrul Univ. Spiru Haret Braşov, formator psihoterapie psihodramă clasică în cadrul Asociaţiei Române de Psihodramă Clasică, Psihoterapeut.

Mariana Tiliţă

Este Psihodramatist in formare şi studentă la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei. În timpul liber este mamă, artist plastic şi voluntar pentru promovarea proiectelor Asociaţiei Proacta Edu.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close