Caută

Termeni și condiții de utilizare

Ultima actualizare: martie 2024

Utilizarea site-ului https://proactaedu.ro implică faptul că accepți termenii și condițiile. Site-ul nostru poate fi folosit de către orice persoană, doar în scopurile și limitările menționate în acest document. Dacă nu ești de acord cu termenii și condițiile, atunci nu ar trebui să utilizezi site-ul nostru.

Vorbim despre site-ul https://proactaedu.ro și când spunem “noi”, “al nostru”, “proactaedu.ro”.

 

Termeni și condiții

Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul și utilizarea acestui Site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând Site-ul, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștință că orice alte acorduri între Dumneavoastră și Proacta EDU sunt înlocuite prin prevederile prezentelor Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări Condițiile de Utilizare ale acestui Site, nu trebuie să utilizați website-ul, conținutul sau serviciile sale.
La momentul înscrierii se încheie un contract și o factură între Proacta EDU și beneficiar, iar livrarea serviciilor (cursurilor de formare profesională) se face prin intermediul platformei agreate de furnizor (Proacta EDU). Momentul începerii cursurilor este afișat pe fiecare pagina de curs din prezentul site și este orientativă. Plata se face în contul care se regăsește în contractul și factura furnizate la înscriere în termenele prevăzute în contractul menționat. Acestea se trimit fie prin e-mail, fie prin modalitatea de livrare dorită de beneficiar, modalitate care se stabilește împreună cu furnizorul la momentul încheierii documentelor menționate mai sus.
Încetarea contractului se realizează prin acordul de voință al ambelor părți. Cererea de încetare a contractului încheiat se face în baza unei cereri trimise la proactaedu1@gmail.ro (datată și semnată de către beneficiar) cu termen de cel puțin 15 zile înaintea datei de începere a cursului contractat, iar sumele plătite de către beneficiar vor fi restituite în contul furnizat de către acesta în termen de 10 zile lucratoare de către furnizorul de formare profesională. În cazul în care beneficiarul nu poate continua sau finaliza cursul din motive de forţă majoră acesta va suporta cheltuielile efectuate de furnizor în executarea contractului, dar nu mai puţin de 10% din valoarea acestuia.

Modificarea Termenilor și Condițiilor

Proacta EDU are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile mentionate in Termeni și Condiții sau Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabilă și fără a fi obligată să îndeplinească vreo altă formalitate față de Utilizatori. Orice modificare este acceptată deplin și necondiționat de către Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricărei facilitați oferite de Site.

Limitarea răspunderii

Proacta EDU și afiliații săi, funcționarii, directorii, angajații, agenții sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt răspunzători pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său.
Proacta EDU nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzătoare pentru nicio daună sau viruși care ar putea sa vă infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site, sau a descărcării oricărui material, informații, text, imagini, video sau audio de pe acest site.

Accesarea și utilizarea site-ului

Site-ul https://proactaedu.ro este proprietatea Asociației ProActa Edu și oferă informații despre activitatea și programele organizației.

Prin intermediul site-ului poți, de asemenea, să te înscrii la diferite activități pe care le oferă organizația, să accesezi paginile noastre de Social Media, să te înregistrezi pentru a primi newsletter-ul nostru, să descarci resursele pe care le punem la dispoziția ta sau să donezi pentru a susține financiar activitățile noastre. Trebuie să te informăm că platformele terțe care facilitează aceste procese pentru site-ul nostru au propriile seturi de termeni și condiții, precum și politici de confidențialitate. Mai multe informații despre cum și ce date colectează terții poți afla consultând Politica de confidențialitate a ProActa Edu.

Conținutul site-ului – Drepturi asupra proprietății intelectuale și restricții

Conținutul site-ului poate fi reprodus sau distribuit doar în scop personal. Prin conținut înțelegem logo, imagini, articole și alte publicații, elemente de grafică web sau date de tip personal (ale persoanelor ce fac parte din echipa ProActa Edu) sau alte date ale partenerilor noștri. Conținutul site-ului proactaedu.ro este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Dacă dorești să folosești conținut de pe site-ul nostru în alte scopuri decât personale, te rugăm să ne scrii la: contact@proactaedu.ro.

Ne străduim să menținem conținutul site-ului fără erori, însă uneori este nevoie să intervenim asupra anumitor secțiuni de conținut pentru a corecta sau adăuga informații noi. Astfel, ne rezervăm dreptul de a modifica, șterge sau arhiva conținut de pe site-ul proactaedu.ro fără a te informa în timp real despre aceasta.

Ne preocupă să îți oferim o experiență de navigare cât mai sigură pe site-ul nostru, de aceea trebuie să știi că facem eforturi pentru a verifica dacă referințele către alte site-uri sunt conexiuni sigure, însă nu putem garanta acest fapt. Pentru a evita neplăceri, te rugăm să înțelegi că ProActa Edu nu este responsabil pentru informația pe care o găsești prin link-urile externe și nici pentru modul în care aceste site-uri prelucrează date. Te sfătuim să verifici întotdeauna link-urile pe care dorești să le accesezi și apoi să decizi dacă vei vizita acele site-uri.

Comunicarea electronică

Prin accesarea site-ului proactaedu.ro, ai opțiunea de a îți da consimțământul pentru comunicările electronice cu ProActa Edu. În general, nu îți trimitem notificări pe site, însă îți scriem anunțuri în legătură cu activitățile și proiectele noastre pe grupurile de Facebook administrate de către echipa ProActa Edu (și pe e-mail, dacă ai consimțit prealabil). Dacă faci parte din aceste grupuri, îți exprimi implicit consimțământul pentru a primi aceste notificări din partea noastră. Pentru alte canale de comunicare prin care putem să te contactăm, avem nevoie de acordul tău explicit – e-mail, telefon (dar nu numai), pe care poți să îl exprimi – sau nu, atunci când ne permiți să îți colectăm datele.

Nu îți vom trimite notificări sau anunțuri, decât dacă avem consimțământul tău explicit pentru acestea.

Lista tehnicilor de comunicaţie la distanță, conform Anexei din Ordonanţa nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă este următoarea:

a) imprimat neadresat;

b) imprimat adresat;

c) scrisoare tipizata;

d) publicitate tiparita cu bon de comanda;

e) catalog;

f) telefon cu intervenție umană;

g) telefon fără intervenție umană (automat de apel, audiotext);

h) radio;

i) videofon (telefon cu imagine);

j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);

k) poșta electronică (e-mail);

l) telecopiator (fax);

m) televiziune (teleshopping).

Confidenţialitatea datelor şi securitatea informaţiilor

Colectăm doar acele informații necesare pentru activitatea desfășurată de către ProActa Edu prin proiectele și programele sale. Toate informațiile pe care ni le oferi despre tine sunt stocate în siguranță și nu sunt accesibile altor utilizatori ai acestui site. Utilizăm datele tale doar în scopurile pe care le declarăm atunci când colectăm datele tale. 

Putem colecta datele tale atunci când completezi un formular de pe site-ul nostru, atunci când donezi prin formularul de pe site, atunci când te abonezi la newsletter sau când ne contactezi prin e-mail direct sau dacă interacționezi cu noi pe paginile noastre de pe rețelele de socializare. De asemenea, colectăm și date despre cum utilizezi site-ul nostru, pe care le folosim doar cu scopul de a îmbunătăți performanța site-ului. Detaliile privind prelucrarea de către ProActa Edu a acestor date personale sunt disponibile în Politica de condifențialitate și în Politica noastră privind cookie-urile. 

ProActa Edu garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul nostru informatic, dar nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de orice defecțiuni sau erori ale platformei cu care este conceput şi pe care este găzduit site-ul şi nici nu garantează faptul că site-ul, server-ul sau email-urile expediate de pe https://proactaedu.ro nu conţin viruşi sau alte componente dăunătoare. De asemenea, ProActa Edu nu răspunde pentru defecţiunile care pun în pericol securitatea server-ului pe care este găzduit site-ul. Dacă vom sesiza probleme sau iregularități în funcționarea canalelor de comunicare și a altor platforme ce facilitează comunicarea cu tine, care îți pot pune în pericol datele, te vom anunța cât de repede posibil despre acestea. 

Ne angajăm să respectăm drepturile tale conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. 

Fără titlu exhaustiv, ai următoarele drepturi: dreptul de a cere ProActa Edu să îți ofere acces la datele pe care le colectăm despre tine, dreptul de a ne cere să rectificăm, actualizăm, blocăm sau şterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001, dreptul de a ne cere să încetăm prelucrarea datelor tale personale, dreptul de a ne cere să nu îți mai trimitem anunțuri sau notificări pe e-mail, precum și dreptul de a te dezabona de la newsletter. Tot ce trebuie să faci în acest sens este să ne trimiți o notificare ce conține data și semnătura ta prin e-mail, la adresele: contact@proactaedu.ro, iar noi ne vom asigura că drepturile tale sunt respectate.

Litigii

Prin accesarea site-ului iei la cunoștință faptul că Termenii și Condițiile pe care tocmai le-ai citit sunt guvernate de legile române. Orice dispută va fi soluționată în baza reglementărilor în vigoare specifice naturii conflictului. În cazul în care ne aflăm într-un conflict cu tine, ne dorim să încercăm să îl rezolvăm pe cale amiabilă înainte de a merge în instanță.

Dispoziţii finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi identificată ca fiind nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu accesarea, navigarea și interacțiunea cu site-ul proactaedu.ro, accepți fără obiecţii Termenii și Condițiile, acestea având valoarea unui contract încheiat între tine și ProActa Edu.